admin on June 3rd, 2016

Mendime për përmbledhjen me novela dhe tregime “Të jesh i bukur dhe të vdesësh” përgatitur nga Stavri J. DAJO, Botime Literatus 2016. Prof. Asoc. Dr. Maklena NIKA Kostis Palamas, poeti i madh grek i brezit të viteve 1880, një nga përfaqësuesit më në zë të parnasizmit në Greqi, për herë të parë flet në shqip […]

Continue reading about Magjia e fjalës së Kostis Palamas në shqip

Skip to toolbar