Akademik Gjovalin SHKURTAJ Stavri J. Dajo është doktor i shkencave historike i Universitetit “Aristoteli” të Selanikut, studiues, përkthyes, dhe padagog i gjuhës shqipe, i njohur dhe si njeri i biznesit me banim në Selanik, Greqi. Objekti i tij i studimit është historia bashkëkohore e Ballkanit dhe veçanërisht marrëdhëniet shqiptaro-greke pas Luftës së Dytë Botërore. Ka […]

Continue reading about Stavri Dajo, në hullinë e mjeshtrave të mëdhenj të përkthimit shqip